Προφίλ Εταιρείας
        Η εταιρεία ΠΑΤΣΙΟΥ Γ. & ΣΙΑ ΕΕ «Hellas Multi Trans» ιδρύθηκε το 1988 από τον Πάτσιου Γεώργιο,  συνεχίζοντας έτσι την προγενέστερη εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών «Multi Trans» που είχε ιδρυθεί το 1967 από τον πατέρα του Απόστολο. 

Η εταιρεία λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της έκτασης 12000m2 που βρίσκονται στην Κατερίνη και περιλαμβάνουν:
Παράλληλα υφίστανται:
Ο αυτοκινούμενος στόλος της εταιρίας αποτελείται από 47 οχήματα μεταφοράς προϊόντων:
Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας αριθμεί 73 μέλη (διοικητικά στελέχη, υπαλλήλους γραφείου, οδηγούς οχημάτων και εξειδικευμένους τεχνικούς διαφόρων κατηγοριών).

Η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των μεταφορών,  μετουσιώθηκε στην συνεργασία με ένα οργανωμένο, αξιόπιστο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με την πάροδο των ετών, δημιουργήθηκαν αποκλειστικές συνεργασίες μεταφοράς αγαθών με εμβληματικές εταιρείες παγκόσμιας αναγνωρισημότητας, αρκετές από τις οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Έπειτα από δεκαετίες επιτυχούς πορείας στον χώρο της παροχής υπηρεσιών, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΤΣΙΟΥ Γ. & ΣΙΑ ΕΕ «Hellas Multi Trans» αποφάσισε να αναπτύξει και την εμπορική της δραστηριότητα. 

Παρατηρώντας την διαρκή άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αφουγκραζόμενος την ανάγκη του αγοραστικού κοινού για απροβλημάτιστες και ταχείες συναλλαγές, και εκμεταλλευόμενος την γνώση όλου του εύρους της εφοδιαστικής αλυσίδας, ιδρύει το 2020 το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.multicell.gr»

Το e-shop «Μulticell» έρχεται να προστεθεί στον ήδη πολυκύτταρο οργανισμό της «Hellas Multi Trans» ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία: χωρίς στεγανά και χωρίς περιορισμούς εμπορεύεται προϊόντα από διάφορες κατηγορίες με κοινά στοιχεία την άριστη ποιότητα κατασκευής και το χαμηλό κόστος διάθεσης και μεταφοράς. 

Γνώμονάς μας η εξυπηρέτησή σας!

Ασφαλείς συναλλαγές με:

Newsletter