ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ & GADGETS MASSAGE SYSTEMS - ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ GloboStar® 87300 JOYROOM Originals JR-GH101 Φορητή Συσκευή Μασάζ για το Σώμα με 6 Κεφαλές 60w με Ενσωματωμένη Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Λιθίου 1500mAh - Portable Massage Gun Γκρι
GloboStar® 87300 JOYROOM Originals JR-GH101 Φορητή Συσκευή Μασάζ για το Σώμα με 6 Κεφαλές 60w με Ενσωματωμένη Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Λιθίου 1500mAh - Portable Massage Gun Γκρι

GloboStar® 87300 JOYROOM Originals JR-GH101 Φορητή Συσκευή Μασάζ για το Σώμα με 6 Κεφαλές 60w με Ενσωματωμένη Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Λιθίου 1500mAh - Portable Massage Gun Γκρι

88,66€

Περιγραφή

Technical Specifications


Applicable scene and crowd: fitness sports crowd People suffering from muscle fatigue and aching caused by long-term desk work

Το JR-GH101 Portable Massage Gun από την Joyroom, είναι μία συσκευή μασάζ για το σώμα με 6 κεφαλές, είναι κατάλληλο για την αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση, με ένα ενσωματωμένο αμερικάνικο τσιπ ηλεκτρομαγνητικής μηχανικής, παρέχει ένα ισχυρό μασάζ ενώ ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ισχύος.

Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από τους μυϊκούς πόνους γρήγορα και στην άνεση του σπιτιού σας. Χάρη στο JR-GH101 Portable Massage Gun της Joyroom με 6 κεφαλές απολαμβάνετε διεισδυτικό μασάζ μόνοι σας πιο εύκολα από ποτέ! Η συσκευή αυτή έχει την μορφή του πιστολιού και είναι μια πρωτοποριακή συσκευή μασάζ η οποία μπορεί να εισχωρήσει ακόμα και στα πιο βαθιά στρώματα του ιστού του σώματός σας.

Χάρη στη συσκευή αυτή μπορείτε αφενός να δράσετε στοχευμένα στο σημείο που θέλετε να ανακουφίσετε και αφετέρου προσφέρει ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης με βαθιές πιέσεις στους ιστούς που ανακουφίζει από χρόνιους πόνους. Χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό μπορείτε να το μεταφέρετε παντού μαζί σας.

Είναι πολύ ισχυρό αλλά ελαφρύ και ιδανικό για τα ταξίδια σας, καθώς είναι μόλις 800 gr. Πάρτε το μαζί στο γραφείο, το σπίτι, το γυμναστήριο. Είναι αθόρυβο με 50 dB, για να μην ενοχλείτε εσάς και τους γύρω σας! Αποτελεσματικό και δυνατό. Ελεγχόμενο από τσιπ μικροϋπολογιστή, η ταχύτητα αλλάζει ομαλά, ενώ ταιριάζει τέλεια στην καμπύλη της παλάμης σας.

Ιδανικό για την καλύτερη αιμάτωση, μειώνει τη συγκέντρωση γαλακτικού οξέος μετά από την προπόνηση και χαλαρώνει τους μύες. Κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά και ελέγχεται κάθε ένα ξεχωριστά πριν φύγει από το εργοστάσιο.

Η συσκευή που σας χαλαρώνει από το κεφάλι έως τα δάχτυλα! Επίσης ανεβάζει τη διάθεσή σας. Μειώνει όχι μόνο τον πόνο, αλλά και διατηρεί το σώμα και το μυαλό σας φρέσκο, αυξάνοντας τα επίπεδα οξυγόνου. Μειώνει το ψυχικό και σωματικό σας άγχος. Είναι υπέροχο για προσωπική χρήση ή ως δώρο για οικογένεια και φίλους.

Κεφαλές: 2 x Ball: κατάλληλο για μεγάλα μυϊκά μέρη, 1 x Fork: Mασάζ στους ώμους, τη σπονδυλική στήλη και τον τένοντα αχιλλείου, 1x Bullet: κατάλληλο για θεραπεία καταπονυμένων περιοχών, 1 x Flat: κατάλληλο για οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Ασφαλείς συναλλαγές με:

Newsletter