ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ & GADGETS RING LIGHT LED - BT SELFIE STICK TRIPODS GloboStar® 87330 JOYROOM Originals JR-Oth-AB202 Ασύρματο Wireless Bluetooth V5.0 Selfie Stick - Μαύρο
GloboStar® 87330 JOYROOM Originals JR-Oth-AB202 Ασύρματο Wireless Bluetooth V5.0 Selfie Stick - Μαύρο

GloboStar® 87330 JOYROOM Originals JR-Oth-AB202 Ασύρματο Wireless Bluetooth V5.0 Selfie Stick - Μαύρο

37,19€

Περιγραφή

Technical Specifications

Εγγύηση: 1 Χρόνο

Joyroom Phantom Series Selfie Stick Τρίποδο με Bluetooth (JR-Oth-AB202)

Η λήψη φωτογραφιών από διαφορετικές οπτικές γωνίες δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και βολική! Γνωρίστε το selfie stick, το οποίο λειτουργεί, επίσης, ως τρίποδο και λειτουργεί με τηλεχειριστήριο μέσω Bluetooth. Αυτό, σας επιτρέπει να το ελέγχετε ακόμη και από μεγαλύτερη απόσταση και να φωτογραφίζετε όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και ολόκληρο το τοπίο.

Αναδιπλούμενη κατασκευή
Αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο ένα κλασικό selfie stick. Όταν ξεδιπλώνεται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρίποδο. Έτσι, μπορείτε να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες - χωρίς τον κίνδυνο να θολώσουν. Μεγάλη ελευθερία στον έλεγχο της συσκευής παρέχεται από ένα τηλεχειριστήριο, το οποίο συνδέεται με το τρίποδο μέσω Bluetooth, με εμβέλεια έως 10 μέτρα.

Συμπαγής και εύχρηστο
Η συσκευή ζυγίζει μόνο 170 gr και έχει διαστάσεις 19,5 cm όταν διπλώνεται, ώστε να χωράει εύκολα σε τσάντα ή σακίδιο. Μπορείτε εύκολα να το διπλώσετε και να το πάρετε μαζί σας όπου θέλετε.

Τέλειο ταίρι
Προσαρμόστε το selfie stick ανάλογα με τη λήψη που σκοπεύετε να κάνετε. Είναι δυνατό χάρη στο ρυθμιζόμενο αναδιπλούμενο βραχίονα οκτώ τμημάτων και την περιστροφή της λαβής 360°. Η λήψη της τέλειας φωτογραφίας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Χαρακτηριστικά:

Υλικά: κράμα αλουμινίου + ABS + σιλικόνη
Μέγεθος: όταν ξεδιπλώνεται: 72 cm, όταν διπλώνεται: 19,5 cm
Φορτίο τρίποδου: 15 kg
Συμβατότητα: με iOS 7.0 και άνω και Android 5.0 και νεότερη έκδοση
Χωρητικότητα μπαταρίας: 50mAh
Εμβέλεια Bluetooth: έως 10 m

Ασφαλείς συναλλαγές με:

Newsletter