ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ Βάση κινητού S-GRIP W2-AV5 αεραγωγού με ασύρματη φόρτιση
Βάση κινητού S-GRIP W2-AV5 αεραγωγού με ασύρματη φόρτιση

Βάση κινητού S-GRIP W2-AV5 αεραγωγού με ασύρματη φόρτιση

45,00€
- +

Περιγραφή

Η βάση αυτοκινήτου S-GRIP W2-AV5 της Swissten με ασύρματο φορτιστή έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται στον αεραγωγό του αυτοκινήτου. Η βάση παρέχει γρήγορη ασύρματη φόρτιση με ισχύ 15W.
 
Ο αισθητήρας που βρίσκεται στη θήκη εξασφαλίζει αυτόματη λαβή του τηλεφώνου και πατώντας το πλαϊνό ηλεκτρονικό κουμπί απελευθερώνεται ξανά.
 
Μπορείτε να προσαρμόσετε το τηλέφωνο σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό και να το χειριστείτε άνετα μόνο με το ένα χέρι.
 
Οι γάντζοι της βάσης περιβάλλονται από λαστιχένια επιφάνεια για την μεταλύτερη σταθερότητα του κινητού και για την αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς. Η δυνατότητα περιστροφής εώς 360° σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 
Η βάση διαθέτει ενσωματωμένο πυκνωτή, οπότε το smartphone μπορεί να απελευθερωθεί ή να συνδεθεί αρκετές φορές ακόμη και αν το αυτοκίνητο σταματήσει και ο κινητήρας σβήσει (start & stop).

Ασφαλείς συναλλαγές με:

Newsletter